Ud. está aquí:
  1. Inici
  2. Ministeri
  3. Organització

Organització

En aquest apartat es recullen l'estructura, les funcions i les competències dels òrgans directius del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport, així com informació dels seus titulars, les oficines i centres del Ministeri en l'exterior, i una relació dels organismes adscrits al Ministeri.

Correspon al Ministeri d'Educació, Cultura i Esport la proposta i execució de la política del Govern en matèria educativa, de formació professional i d'universitats, així com la promoció, protecció i difusió del patrimoni històric espanyol, dels museus estatals i de les arts, del llibre, la lectura i la creació literària, de les activitats cinematogràfiques i audiovisuals i dels llibres i biblioteques estatals, la promoció i difusió de la cultura en espanyol, així com l'impuls de les accions de cooperació cultural i, en coordinació amb el Ministeri d'Afers Estrangers, de les relacions internacionals en matèria de cultura.

Així mateix, correspon a aquest Ministeri la proposta i execució de la política del Govern en matèria d'esport.

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para dar una mejor experiencia de navegación. Si continúa navegando se considera que acepta nuestra política de cookies

  • Entendido